Misiune

Dragii mei prieteni virtuali și nu numai,

După mai multe momente în care m-am gândit cum ar fi dacă aș fi în Parlamentul European, cum ar fi ca toate ideile și proiectele mele să fie puse în practică de la un nivel mai înalt, am realizat faptul că de acolo, aș putea face mult mai multe lucruri pentru românii din ţară şi de pretutindeni.
Am dovedit că ÎMPREUNĂ am reușit să împlinim foarte multe planuri măreţe: să deschidem un Centru Cultural pe teritoriul unei alte ţări, să elaborăm proiecte pe care nici Statul Român nu a putut sau nu a vrut să le conceapă, asta pentru ca noi, românii, să avem aici în Germania, unitatea și CASA noastră.
Sunt de zece ani în Germania, iar în acești ani, nu am încetat a mă gândi la semenii mei nici măcar o singură zi, am luptat încă din prima zi pentru imaginea României și a românilor de pretutindeni și o voi face atâta timp cât voi trăi.
Nu am vrut niciodată funcții, nu am vrut să mă afiliez niciunui partid politic și, ce este mai important, am rămas echidistantă față de orice altă coloratură. Am rămas eu, acel OM simplu, mamă a trei copii, soție și româncă.
Am decis să-mi depun candidatura ca independent anul acesta la alegerile EUROPARLAMENTARE din 26 Mai 2019. Pentru ca acest lucru să se poată împlini, am nevoie de suținerea voastră.
Am nevoie de minimum 100.000 de semnături. Ajutați-mă să le strângem ÎMPREUNĂ! Avem doar o singură lună să realizăm acest lucru.
Data de 22 Martie este data când aș dori ca toate semnăturile să ajungă la mine, în original.
O singură listă aduce 10 semntături. Apelați la prietenii voștri și vom reuși!

Instrucțiuni de completare:
1. Descărcați și imprimați lista.
2. Completați câmpurile cu mare atenție, citeț, de preferat cu pix albastru și litere de tipar.
3. Completați cu numele și prenumele complete, așa cum apare în actul de identitate. Data nașterii se completează cu cifre (ex: 10.07.1967).
4. La rubrica ”Act de identitate/Denumire”, completați inițialele actului de identitate (C.I. – carte de identitate, B.I. – buletin de identitate, P.S. – pașaport simplu).
5. Dacă rămân rânduri necompletate în tabel (sau dacă aţi greșit unul dintre rânduri) anulaţi întreg rândul cu o linie orizontală de la un capăt la celălalt.
6. Asigurați-vă că datele persoanei sunt complete și corespund celor din actul de identitate.
7. Important: persoana care întocmește lista trebuie să completeze, să dateze și să semneze declarația de sub tabel.
VĂ MULȚUMESC!!!

Ionela van Rees-Zota
Telefon: 0049 160 33 73 128
E.mail: info@ionelavanreeszota.eu