Testimoniale

Recomandare

         Subsemnatul Adalbert GYURIS, scriitor, poet și artist plastic domiciliat în Ernst Moritz Arndtstr. 23a, Augsburg, Germania o recomand, cu toată căldura, pe doamna Ionela van Rees-Zota pentru funcția de europarlamentar ca independent în Parlamentul Uniunii Europene.

Doamna Ionela van Rees-Zota este născută la18.03.1977

și trăieşte de peste 10 ani la Nürnberg, în Germania.

Este mamă a trei copii, are dublă cetățenie românâ-germană.

De meserie este jurnalist și jurist. Domnia sa este managerul general al Agenţiei de Presă „Aşii Români” şi al revistei lunare de limba română „Vocea Ta”, publicație cu care eu am onoarea să colaborez de câțiva ani.

Doamna Ionela van Rees-Zota a realizat un lucru extrem de important pentru diaspora românească din centru Europei, un Centru Cultural Româno-German şi de asemenea ,,Ajutor şi Integrare”.

Domnia sa prestează o activitate creatoare cu rezultate demne de evidenţiat atît în ţară, cît şi în străinătate.

Doamna Ionela van Rees-Zota este modestă şi generoasă, ataşată de valorile culturii ţării natale și bine pregătită profesional.

În virtutea celor menţionate mai sus o recomand cu toată seriozitatea pe doamna Ionela van Rees-Zota pentru funcția de europarlamentar ca independent în Parlamentul Uniunii Europene.

Avem nevoie de astfel de oameni în Parlamentul Uniunii Europene care să reprezinte interesele celor care trăiesc dincolo de granițele Romîniei, țară din care noi, cei ce locuim răspândiți prin lume ne raportăm mereu !

Adalbert GYURIS