Program

Sunt OMUL care nu promite, ci face.  Am făcut multe fără a promite nimic. Simt că aceasta este datoria mea, ca româncă.  Odată ajunsă în Parlamentul European, voi lupta pentru trei cauze:

  1. Aderarea României la spațiul Schengen. În momentul de față, întreţin relații foarte bune cu Parlamentul german și Instituțiile de Stat germane, relaţii consolidate în decursul celor zece ani în care m-am implicat în viaţa comunităţii românilor din diaspora şi din România.
  2. Facilitarea integrării românilor în ţările de adopţie, prin Proiectele strategice gândite pe termen lung, privind tinerii și comunitățile de români din diaspora, prin intenţia de a deschide Centre Cultural-Comunitare în toată Europa, finanțate de către Consiliul Europei prin Proiecte europene. Românii nu sunt ajutați de nimeni, când ajung în altă țară. Aceste centre vor face ca integrarea acestora să fie mai ușoară.
  3. Strategii de comunicare și campanii de informare CLARE – cu termene precise, pentru schimbarea imaginii României în Europa.
  4. Egalitate de șanse între membrii Uniunii Europene