Termeni si condiții

Situl www.ionelavanreeszota.eu este proprietatea doamnei IONELA VAN REES –ZOTA , fiind un site informativ și gratuit.

Website-ul ionelavanreeszota.eu este destinat să ofere către cei interesați informații diverse privind peroana Ionela van Rees- Zota, fiind un site oficial.

Conținutul, designul, structura și materialele website-ului aparțin www.ionelavanreeszota.eu fiind protejate de Legea 8/ 1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Textele în format electronic cuprinse în acest site, reprezintă rezultatul muncii de tehnoredactare Ionelei van Rees- Zota, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Date personale: Datele cumulate pe acest site, nu vor fi distribuite, date mai departe sau folosite în alte scopuri. Dar vor fi folosite pentru a rüspunde la întrebări și comentarii, a informa cititorii cu privire la noutățile postate pe site, a crea și posta un conținut relevant pentru cititori.

Sunt interzise:

  • folosirea în scop comerical a conținutului site-ului,
  • copierea bazei de date, cu scopul de a denigra persoana Ionela van Rees- Zota
  • constituirea unui alt site similar, fără acceptul propriuzis a acesteia

Nerespectarea termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile Legii nr. 8/1996 şi ale Legii nr. 161/2003

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricarui element cuprins în acest site se pedepseste conform legilor în vigoare.

  • Sediu : Petersauracher Str 47- 49, 90449 Nürnberg- Germania
  • Email: info@ionelavanreeszota.eu
  • Tel: 0911 25 34 55 62